Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2020 00:26 - Ефектът на пептидите при проблеми със здравето!
Автор: iskr Категория: Други   
Прочетен: 301 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 18.06.2020 00:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ефектът на пептидите при проблеми със здравето!

Пептидите осъществяват фантастичен на пръв поглед процес на коригиране предела на човешкия живот с около 40-42%. Нашата планета се променя. Изменят се динамиката на магнитното поле, слънчевия спектър на излъчване, техногенно създадения вълнов фон, замърсяванията, климатичните и геотектонични аномалии. Човекът трябва да се адаптира в тези реалности, но за целта трябва да е жив и максимално здрав. За съжаление институционалната медицина регистрира и отчита съществуващи и нови проблеми с човешкото психическо и физическо здраве, но изобщо не реагира на станалите достъпни нови възможности за ревитализация/съживяване, обновяване на организма.
Независимо от започващото стареене след 27-годишна възраст, активният творчески живот реално може да бъде продължен до 90-110 г. Ползата от пептидите придобива други измерения. Практически става възможна ревитализацията на всички органи и системи и поддържане на функционалното им състояние, независимо от въздействието на увреждащите фактори. С подходящ по количество и продължителност прием на пептиди в организма, могат де се ревитализират тъкани, органи, системи и процеси. След появата на микроскопа и изясняване на клетъчната структура на тъканите и органите, в патологията на паренхимните органи се разчиташе само на остатъчните компенсаторни възможности на бъбреци, черен дроб, сърце или мозък. С помощта на пептидната ревитализация функционалното бъдеще може да има конкретна благоприятна перспектива и съвсем друго качествено измерение. Да разгледаме няколко примери за пептидна ревитализация!

1. Опорно-двигателен апарат

Известно е, че почти няма хора без уврежданията на опорно-двигателния апарат. Приведеният човек, със свити артритни колене и крака, които при движение се влачат ,е типична гледка, но след приложение на пептиди за 2 седмици човекът се изправя и пристъпва на пети и пръсти. Деформацията на поясните прешлени е толкова тежка, че обикновено няколко месеца минават почти на легло, с редки излизания от дома, но след 5-7-дневна ревитализация, човек връща нормалния си живот и върви големи разстояния ежедневно. Единствената заслуга е на пептидните комплекси, които преодоляват дори негативните последствия на продължителна противовъзпалителна терапия.

2. Ендокринна и невроендокринна система

Ендокринната система на човека е много сложна за контрол, а с нея са свързани основни за съществуването процеси. Заслугата на пептидите е, че единствено те дават възможност за естествена регулация на функционалните механизми и метаболитни процеси. Практика в много държави по света е да се въвежда лятно часово време, при което се активират предпоставки за увреждане на мелатониновия синтез от пинеалната жлеза, който е часово зависим от нощния режим. Много хора се оказват в такава зависимост, декомпенсират с комплексната си регулация, което може да доведе до отпадналост или болест. Пептидите предоставят уникалната, неизвестна възможност за всеобхватна каскадна невроендокринна регулация на физиологията на човешкия организъм, независимо от изходното му състояние. Невроендокринната регулация е възможността за ревитализация независимо от разликите на мъжката и женска пикочно-полова система, дори може да се стигне до корекция на вродени аномалии, нещо, което институционалната медицина дори не може да си представи.

3. Централна и периферна нервна система

Особено важно е значението на централната и периферна нервни системи. Не случайно всеки инсулт се превръща в лична и семейна трагедия, обикновено се прави опит за рехабилитация /раздвижване/, но всичко остава до постигнатото ниво. В такива и други случаи на функционални и ментални увреждания петидите са незаменими, а постигнатата ревитализация на мозък и периферни нерви задължително води до ново качество на живот. Прекаралия инсулт човек, остава с дезориентация, тежки проблеми в говора и ограничени двигателни възможности, непрекъснато е под контрол на близките, но след приложените пептиди рядко не си спомня някоя дума, започва да се движи самостоятелно, може да престоява сам у дома или на вилата за радост на собственото си семейство и останалите близки.

4. Сърце, бял и черен дроб, бъбреци и др

Сърце, бял и черен дроб, бъбреци и всички други паренхимни органи могат да се възстановяват с петидните комплекси, независимо от причините за увреждането и етапа в развитието на патологията. За съжаление в човешката патология има много болестни състояния и диагнози, които се приемат като присъда. Ужасът и отчаянието на болния и близките му не могат да се измерят. Без значение обаче каква е причината – онкология, дегенерация, декомпенсация, имунни проблеми и т.н., пептидите дават алтернатива. Хората трябва да знаят, че възстановената имунна система значи възстановена защита и независимост в сложното ежедневие на всеки.

**** По публикации на производителя!
Официален разпространител - Пептиди България - София.

Повече информация, доставка, цени, отстъпки, сътрудничество - Лично съобщение тук, eл. поща: dinovabg@gmail.com, сайт: www.iskrbg.net, блог: http://iskr.blog.bg - Консултант 165744.










Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iskr
Категория: Други
Прочетен: 54651
Постинги: 177
Коментари: 6
Гласове: 22
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930