Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.04.2020 04:15 - Въпроси и отговори 28.04.2020 г.
Автор: iskr Категория: Бизнес   
Прочетен: 171 Коментари: 0 Гласове:
0



 Въпроси: 

Тия приятели може и да са добронамерени, но нали знаеш:

"Пътят към ада е послан с добри намерения"

Това са твърде НЕВЕЖИ братушки.

Те правят просто Нов БАНКОВ Съюз и останалото е същото както го прави "Новият световен ред".

Само с по-блага риторика и може би с благи намерения.

Понеже нямам време да гледам и чета всичко (прочетох изцяло само един материал), но казаното от тях е достатъчно за заключа, че това хора

"въздух под налягане".

Това обаче не означава, че не бих търсил контакт и сътрудничество с тях.

Но съм сигурен, че каквото и да им предложа и каквито и критики да имам, 

няма да им обърнат внимание.

Цитирам първо заглавието на единия клип:

"Деньги - это инструмент для маскировки рабства."

Това е само ПОЛОВИНАТА истина. Значи не е истина.

Тогава как ще правят БАНКА? Те не знаят как да впрегнат парите да вършат работа...

"В старой системе «Количественного Роста», в которую входят общественно-экономические формации: Рабовладельчество, Феодализм, Капитализм и утопический Коммунизм, последний из которых теоретически и практически создавали, за деньги финансовых магнатов Миравеликие ненавистники славян — МарксЭнгельс, Ленин и другие убийцы десятков миллионов русских людей."

1. Няма нищо лошо, ако системата генерира Количествен ръст. Защото в един момент количеството преминава в ново качество. И едва ли ще има НОРМАЛНО общество, ако то не генерира количествен ръст. НО

2. Системите Рабовладельчество, Феодализм, Капитализм генерират ръст В НАЧАЛОТО, а после генерират упадък. Не е казано ЗАЩО. Да се причисляват тия системи към система за ръст, е проява на невежество.

3. ЧУДНО защо обезателно трябва да ОПРЕДЕЛИ комунизма като утопический ? Значи трябва има и НЕутопический? Защо го премълчават и какви са характеристиките му? Нататък в синьото и червеното са ПЛОСКИ ЛЪЖИ и КЛЕВЕТИ спрямо Маркс, Енгелс и Ленин, които именно началниците на Новия световен ред пускат за тях. И как така, когато Маркс и Енгелс, когато живеят на десетки хиляди километра от Русия, пишейки научните си произведения за разгром на капитализмъ, са набедени за УБИЙЦИ? Айде, за Ленин като живеещ там, може да излъжат, ама за първите?

4. Точно комунизмът генерира освен Киличествен ръст, още и качествен и го доказа до 1970 г.?

Освен това тия симпатяги не казват КОЕ Е ТОВА, което има Количествен ръст?
ПАРИТЕ или СТОЙНОСТТА? Никъде не чух и видях да правят разлика между

ЦЕНА И СТОЙНОСТ!

5. Освен това НИКОГА и НИКЪДЕ по света не е имало комунизъм. Даже социализъм не е имало. Имало е само някакви НАЧЕНКИ, които описах в предното писмо (измерването на труда и разпределението според него). Но то дори не е социалистическо право, а буржоазно от 18-и век...

Тогава за какъв комунизъм говорят тия???

ИЗВИНЯВАЙ, ама такива НЕВЕЖИ ЛЪЖЦИ и КЛЕВЕТНИЦИ да правят нещо свястно е твърде съмнително (меко казано).

Но да допуснем, че имат благи намерения.

Аз питам теб - как моята или на други българи ПРОДУКЦИЯ ще стига до техните пазари?

Защото освен електронни продукти за интернет, трябва да обменяме и физически продукти.
Как ще се ИЗЧИСЛЯВА СТОЙНОСТТА при нас и при тях, за да има справедливо (еквивалентно) заплащане на стоките?


Ако се мери правилно СТОЙНОСТТА, в един момент може да се мине на безпарични отношения. Т.е. парите могат да изчезнат като средство за размяна, но при това невежество относно Маркс, тия едва ли знаят как да го направят.
Ако е тава целта, защо правят БАНКА?

Освен да са направили научно ОТКРИТИЕ, без да познават Маркс.

Нищо лошо.

Питам конкретно:
1. Може ли да представя наши стоки и услуги на техния пазар и при какви условия?
2. Какви стоки и сулуги те ще ни предложат?

3. С какви транспортни средства ще достигат те до местозначението им?
4. С каква валута ще се плаща? Май с валута на тяхната банка (ми се стори).

Че такива валути има отдавна - биткойните например.
Просто те са "измислили" друг вид биткойни? Не биткойн, а дримекс - с една и съща роля
.

5. Каква (измерима) роля играе МОЕТО качествено развитие в тяхната схема?

И един друг техен голям гаф, който оставих за десерт.

Говорят за някакво ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО и нещо като съвети ли беше!?
Че те са с възгледите отпреди Ленин.
Той направи нещо велико за първи път в света - работнически и войнишки депутати.
Т.е. представителство НЕ ПО ТЕРИТОРИИ, както предлагат тия юнаци, а по професионален, браншови, компетентностен признак.
Нещо, което Сталин развали ведната след Ленин и което му взе живота...

Нищо, колкото и да са зле с акъла тия, ако имат изгодни условия за търговия, ще търгуваме с тях. Но трябва да знам условията по горните 5 точки. А ако имат средства за ИНВЕСТИЦИИ в наши технологии и науки, ще ги приемем след обсъждане на техните условия.

Ако искаш, всичко това можеш да им го пратиш. Аз не го правя, щото съм сигурен, че няма да ми отговорят. Нямам и време да превеждам на руски.

Пък и Русия е най-голямата българска държава... Ние сме големият брат. Винаги сме били.

Ако искат нещо добро, качествено и устойчиво, да се запознаят с мен на живо. Имаме ТОНОВЕ научна литература с научни открития, които искат време за четене и после за осмисляне и едва след това - за мнения. Едва ли ще си направят толкова труд...

Ама, а дано!  УСПЕХИ

 

Отговори:

  • Не съм съгласна, че Александр.Шмидт е невежа братушка. На възраст е 63 г, работил е в банковата система и собствен бизнес. Потомствен немец с майка рускиня. Роден в Русия. Инженер по професия. От 1991 г. живее и работи в Хановер, Германия. Холдингът е регистриран там по законите на Германия. Новите инвестиции извън Германия са чуждестранни инвестиции. 
  • Разликата с Новия Световен Ред е в мотивацията на икономиката - не количество, а качество. И не огромни печалби на малцина за сметка на заробването на мнозинството. ББД/Безусловен Базов Доход,  в дримекси - биткоинтите с какво са обезпечени? Със стоки? Не. С нищо. Основата на ИСКР и СССР - Съюз на Справедливо Социално Развитие е продуктовото осигуряване и добрата глобализация и добрата мотивация. 
  • Относно средствата за инвестиция, кредит без лихва и без връщане. Средствата за производство стават собственост на Системата ИСКР. След определения срок на амортицация те вече нямат стойност – това е единият начин, но решенията се вземат от местното ръководство след представяне на проектна документация, която се разглежда от Холдинга с Банка. Собствена банка, за да не е зависима от външни фактори. Има механизъм за защита от нелоялна конкуренция и фалит, предизвикан отвън.
  • Възможно е предприятие да се присъедини със собствени средства, без кредит. Тогава може да работи както с досегашната валута, така и с дримекси, получени от продажбата на продукция на членове на Системата, с осигурения ББД.
  • Покупка чрез Мрежата от предприятия от Система ИСКР – доставка чрез куриер/заплащане с дримекси, ако куриерската служба работи със Системата, и в друга валута, ако не работи куриерът със Системата.
  • Покупка от магазини и др. извън Системата в местна валута, предоставена от Банка Дримекс, ако в района или в Мрежата този продукт не се предлага.
  • Относно Маркс и Енгелс/чела съм „Капитала” – те са продукт на Трети Картаген – Британската кралска система. Енгелс е бил крупен предприемач и Маркс е бил изцяло на негова издръжка. За етническата им принадлежност вероятно знаеш. Те критикуват системата, но какво предлагат? – Комунизъм, власт на народа, на работещите. Завзета чрез революция, чрез кръв и насилие. Но точна и ясна система предлагат ли?
  • Сталин и Дзерджински правят след февруарския военния преврат/цветната революция, която е първата в историята, контрапреврат през ноември и предлагат на Ленин да оглави държавата. Сталин не се е чувствал готов. Икономическите постижения на Сталинска СССР не се оспорват.
  • Втората световна война цели отслабване на СССР и Германия.
  • Система ИСКР се въвежда в наличната икономическа система  чрез договорни отношения, без необходимост от политически решения, чрез използване на съществуващите средства – Мрежа, куриери, транспорт, налични магазини, предприятия и др. необходимо.
  • Няма нов банков съюз. Банка Дримекс  е временна, до отпадането на необходимостта от парите след период на въвеждане на Система ИСКР. Парите и златният стандарт за Система ИСКР са порочни и не водят до добро развитие на човечеството. Какво има да впрягат парите, тази порочна система ще е временна. Много добре знаят как да впрегнат парите. Има филм Меняев мнение для деньгах, има го в сайта ми www.iskrbg.net, може да го видиш.
  • Преминаването от количествен ръст към качествен чакаме още от началото на капитализма. Смятай колко години.  Заинтересованите от безкрайни печалби 2% натрупващи доброволно няма как да дадат системата си за робовладение. Система ИСКР не цели разрушаването на съществуващата с бунтове и революции. Успоредното въвеждане ще доведе до убеждението на сегашните предприемачи, че чрез Система ИСКР ще имат повече доходи без необходимостта от войни и размирици. Потребителското търсене ще се увеличи над 5 пъти, което означава увеличение на ББП/Брутния Вътрешен Продукт.
  • Количественият ръст в момента надхвърля потребностите в пъти. 50% от продукцията се унищожава, докато милиони хора умират от глад и болести, последните често създавани изкуствено. Защо не води до качествени изменения? Защото целта са само Печалби, безскруполно ограбване на масите.
  • Ако имаш предложение за конкретна система с разчети, може да бъде представена и разгледана. Ако смятат, че е прогресивна и е възможно да бъде въведена с успех, ще ти отговорят.
  •  Защо ръст в началото, а после упадък? Защото старата система вече не е прогресивна, трябва да се замени с нова, но опитват да спасяват потъващия Титаник с механизми като войни, атентати, печатане на пари и др. подобни.
  • Китай въвежда Цифров юан. Защо не използва някой от стотиците видове на Биткоин? Питай ги…
  • САЩ правят парична реформа, ще печатат нови долари, които ще се ползват само в САЩ - 5 от 6 долара  ще изгубят значението си по света.
  • Дойч марк се завръща, до края на годината ще се изтегли еврото. В САЩ започва печатане на Дойч марки.
  • Не се говори за утопичен комунизъм, а за Ампоцелизъм – Обновен Социализъм.
  • Цялата история на Русия след военния преврат е подчинена на скритата цел за разгром на царска Русия, национализиране и после по-лесно ограбване. Сталин е спрял устрема на Великите сили поне 4 пъти според изследователи. Спорен е въпросът с цената на какво. Казал, че или хвърляме всички сили за подготовка за защита при война, и побеждаваме, или живеем потребителски добре, но губим войната.
  • Идеологията на Маркс и Енгелс не зависи от разстоянието. Така както и преиначаването на човешката история… За машинации и идеологически влияния разстояния няма.
  • Да, при Сталин не можело да се краде, защото е въвел банкови разплащания. Никаква корупция. Стремителен ръст. Затова го убиват, за да могат да крадат – политиката на Хрущов и останалите. Оттогава крадат и все има за крадене.
  • Сталин не е допуснал чужди банки. Подобно поведение е коствало главата на цар Николай Втори…
  • Цена и стойност/себестойност? При Система ИСКР няма принадена стойност/печалба. От продажбите се осигуряват оборотни средства и заделяне за модернизация, като последното се съсредоточава в Холдинга и се решава  колективно чрез гласуване в Мрежата от регистрираните Суверени.
  • Стойността ще се определя от вложените суровини, материали, труд/себестойността. Няма да има монополно високи цени, носещи необосновано високи печалби.
  • Всяко предприятие с договорни отношения в Системата ИСКР може да предлага на всички регистрирани граждани Суверени и предприятия, работещи в системата, продукцията си. Чрез заплащане в дримекси. Регистрираните Суверени са над 100000 в над 50 държави.
  • В момента има две предприятия, които работят по Система ИСКР в Русия – Склад и магазин за естествен камък  в Магнитогорск и Магазин хранителни стоки в един друг град.  От 15 юли в Киргизия започват работа по Системата 5 предприятия – взето е решение на правителствено ниво, вероятно са държавни предприятия. Там има десетки хиляди регистрирани Суверени.
  • Транспортни средства - според възможностите на районите.
  • Относно твоето качествено развитие – моля да уточниш въпроса си.
  • За това кое взе живота на Сталин писах по-горе. Не е причината в работническите и войнишки депутати.
  • Средства за инвестиции в технологии, не само наши, ще има. Те ще са на части, поетапно.
  • Въпросите ти не съм Им ги пратила. Отговорих ти така, както биха отговорили те/Ал.Шмидт и регистраторите.
  • Целта на Системата е въвеждането на научните открития в полза на човечеството, които сега се скриват, за да се спира развитието и да се държат масите в робство. Ако имаш конкретни предложения, ще се заинтересуват. Ще си направят този труд, защото това е Целта на Системата ИСКР.
  • Представителството е на Банка Дримекс, такива вече в Русия има десетки. Чрез такива Представителства ще се придвиждат документи и средства, ще се решава какви предприятия да се разкриват, съобразяване с потребностите и възможностите на района  и т.н.
  • Със Системата ИСКР са запознати почти всички политически и икономически ръководители в Руската Федерация. Никой от тях не е казал, че е неправилна, вредна, престъпна или друго подобно. В последно време в РФ говорят за въвеждане на ББД.

https://clck.ru/NBka8  -  Кратка препратка към статията.

 






Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: iskr
Категория: Други
Прочетен: 54650
Постинги: 177
Коментари: 6
Гласове: 22
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930