Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11.2019 23:51 - Послание към Човечеството от Стражевите пазачи
Автор: iskr Категория: Политика   
Прочетен: 1408 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 20.09.2023 22:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Послание към Човечеството от Стражевите пазачи. Част 1.

За моя голям „светъл” приятел

Превод на текста на посланието на представителя на високо развита цивилизация до човечеството от немски  на руски, ориентиран на максимално пълно и изкривено семантично предаване на информацията, вградена в немския текст, с предварително премахване на очевидните манипулации, съдържащи се в него, на немския език, в интерес на съвременния политически елит, под формата на „подмяна на понятията“, „вмъкване“ на отделни фрази в общ контекст, по съответните теми например: вместо думите "добър приятел", беше написано "син приятел", вместо думите "голяма светлина", беше написано "голяма синя", вместо думите "пазител на истината" беше написано "демони на истината", вместо израза "нов живот" „Нова поръчка“; Към редица общи формулировки бяха добавени думите „алтернативна енергия и бежанци“, които очевидно не съответстваха на текста.

Преводът е подготвен от г-н Александър Шмит, Хановер, Германия, на 17 октомври 2017 г.

Преводът от руски на български е подготвен от Даниела Динова, Варна, България, на 10 ноември 2019 г.

Текст

Това съобщение няма нито религиозен, нито политически, нито езотеричен, нито медицински произход, нито претенции към никого. Това е опит да стигнете до съзнанието на „светлите същества“, за да им  покажа сега пътя към прекрасния живот. Това не е съвет, а показване на два  пътя за избор, един от които всеки може да избере , за да напредне в бъдеще. Тези, които дори разпознават „мъничкото зърно“ на истината в тази информация, са добри, силни, „ярки същества“. Онези, които  възприемат всичко това като глупост, ще се подиграят с това послание и ще го отхвърлят далеч от себе си, добре, тогава ще се покажат като глупави последователи на тъмните „лоши същества“. Следователно, какъв сте вие всъщност сега можете да разберете сами и ако въпреки това продължите да манипулирате и контролирате други хора чрез техния страх, това също ще бъде вашето отговорно решение.

Точка 1. Най-простият космически принцип

Този принцип се обяснява много лесно и бързо.

Винаги се изразява в понятията „ДА ДАДЕШ” и „ДА ВЗЕМЕШ”. Вашият свят е такъв, какъвто е, защото в продължение на хиляди години винаги е имало едната страна, която „Дава“, а другата страна, която „Взима“. Как работи това и защо по принцип основно не му се обръща нужното внимание, ще ви покажа по-долу. Този принцип може да бъде приложен от всички по отношение на себе си: „който дава, получава, който взема, той също трябва да дава“. Проблемът е, че някои само вземат, а други само дават. Но тук говорим за баланс между двете сили.

Продължението по следната препратка: 
https://clck.ru/M7UFm  -  Копирайте и поставете в прозорчето на търсачката/браузера.

Системата ИСКР - Интернационална Система за Качествено Развитие   -  единствена възможност за спасение човечеството от съществуващата Световна Всеобхватна Криза.












Гласувай:
0


Вълнообразно


1. krumbelosvet - идея
11.11.2019 00:30
за ад и рай?
цитирай
2. iskr - Не
11.11.2019 01:07
krumbelosvet написа:
за ад и рай?
- Не, много по-важно. За нарушаването на Вселенските човешки закони. От стражевите пазачи. За въдворяване на ред. Прочетете продължението на руски. Светлите същества се връщат, а Лошите остават Някъде.
цитирай
3. iskr - за ад и рай? - Цитат: "Но сега ...
11.11.2019 22:17
krumbelosvet написа:
за ад и рай?
- Цитат: "Но сега сме тук, същества, чиято единствена задача е да възстанови функциониращия космически ред."
цитирай
4. iskr - Два вида стражеви пазачи
20.06.2022 18:23
В статията стражевите пазачи са вселенските, галактическите, които следят за реда във вселената, галактиката. Тези на Земята са назовани с други имена - надзиратели и др.
iskr написа:
krumbelosvet написа:
за ад и рай?
- Не, много по-важно. За нарушаването на Вселенските човешки закони. От стражевите пазачи. За въдворяване на ред. Прочетете продължението на руски. Светлите същества с нискао трептене преминават в друга плътност и измерение, а Лошите с високо трептене продължават превъплъщенията си в за.ндана Земя до пълно очистване от лошото.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: iskr
Категория: Други
Прочетен: 54011
Постинги: 177
Коментари: 6
Гласове: 22
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031