Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.11 23:51 - Послание към Човечеството от Стражевите пазачи
Автор: iskr Категория: Политика   
Прочетен: 405 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 19.11 16:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Послание към Човечеството от Стражевите пазачи. Част 1.

За моя голям „светъл” приятел

Превод на текста на посланието на представителя на високо развита цивилизация до човечеството от немски  на руски, ориентиран на максимално пълно и изкривено семантично предаване на информацията, вградена в немския текст, с предварително премахване на очевидните манипулации, съдържащи се в него, на немския език, в интерес на съвременния политически елит, под формата на „подмяна на понятията“, „вмъкване“ на отделни фрази в общ контекст, по съответните теми например: вместо думите "добър приятел", беше написано "син приятел", вместо думите "голяма светлина", беше написано "голяма синя", вместо думите "пазител на истината" беше написано "демони на истината", вместо израза "нов живот" „Нова поръчка“; Към редица общи формулировки бяха добавени думите „алтернативна енергия и бежанци“, които очевидно не съответстваха на текста.

Преводът е подготвен от г-н Александър Шмит, Хановер, Германия, на 17 октомври 2017 г.

Преводът от руски на български е подготвен от Даниела Динова, Варна, България, на 10 ноември 2019 г.

Текст

Това съобщение няма нито религиозен, нито политически, нито езотеричен, нито медицински произход, нито претенции към никого. Това е опит да стигнете до съзнанието на „светлите същества“, за да им  покажа сега пътя към прекрасния живот. Това не е съвет, а показване на два  пътя за избор, един от които всеки може да избере , за да напредне в бъдеще. Тези, които дори разпознават „мъничкото зърно“ на истината в тази информация, са добри, силни, „ярки същества“. Онези, които  възприемат всичко това като глупост, ще се подиграят с това послание и ще го отхвърлят далеч от себе си, добре, тогава ще се покажат като глупави последователи на тъмните „лоши същества“. Следователно, какъв сте вие всъщност сега можете да разберете сами и ако въпреки това продължите да манипулирате и контролирате други хора чрез техния страх, това също ще бъде вашето отговорно решение.

Точка 1. Най-простият космически принцип

Този принцип се обяснява много лесно и бързо.

Винаги се изразява в понятията „ДА ДАДЕШ” и „ДА ВЗЕМЕШ”. Вашият свят е такъв, какъвто е, защото в продължение на хиляди години винаги е имало едната страна, която „Дава“, а другата страна, която „Взима“. Как работи това и защо по принцип основно не му се обръща нужното внимание, ще ви покажа по-долу. Този принцип може да бъде приложен от всички по отношение на себе си: „който дава, получава, който взема, той също трябва да дава“. Проблемът е, че някои само вземат, а други само дават. Но тук говорим за баланс между двете сили.

Можете да изпратите толкова любов и светлина от себе си, колкото искате, но ако не вземете присърце този основен принцип, ще се проваляте отново и отново. Бихте могли да имате най-прекрасния живот, ако спазвате този принцип. Не можете непрекъснато да експлоатирате природата, без да дадете нищо в замяна, не можете да използвате други същества, без да им дадете нещо като компенсация. Но точно това правите ден след ден и по този начин опустошавате себе си. Вие, само вие, сами го признавате. Започнете с цялото си сърце да давате и с цялото си сърце да получавате и вие ще се събудите и ще познаете истината. Всичко това е преплетено помежду си и вие, първоначално, сте вечни прекрасни създания. Но винаги започва с баланс между „ДАВАЙТЕ“ и „ВЗЕМЕТЕ“.

Точка 2. Вие сте двуполови хора, имате очи да видите, но не виждате

Вие не сте хора, вие сте същества в човешки тела, безкрайно и винаги се връщате към тях. Някога създадохте култура, основана на уважение, уважение и взаимопомощ. Вие сте човечеството преди човечеството, духовни същества, които, както всички други духовни същества, също могат да използват тела. Бихте могли да взаимодействате с много други видове интелигентни същества, да притежавате модерни технологии, да имате добър комфортен живот, да уважавате всички представители на други цивилизации и да живеете в хармония с природата, ресурсите и животинския свят около вас. Знаехте за вашия безсмъртен дух, оставихте телата си и отново се върнахте с тях.

Тогава дойдоха „боговете“, „духовните същества“ създадоха творения, които се преструваха на богове и чиято единствена цел беше да експлоатират други светове, всички добри същества бяха генетично модифицирани, създадени са устройства, които ви лишават от паметта ви, обаче тези „богове“ бяха разделени на два лагера. Това се случва от хиляди години и се провежда в момента. „Боговете“ разпознаха вашите възможности, те сами създадоха човешки тела от „материала“, съществуващ тогава и насилствено насадиха в тези тела много престъпни образувания, които е трябвало да им служат като роби и в същото време да почистват галактиката от „боклук“.
Но първоначалното човечество, което, както всички духовни същества, е създадено директно от „източника“, все още е било тук, както е и сега. Генетичното програмиране на биомеханични тела, които бързо могат да бъдат населени от всякакви същества, беше ключът към робството. В гените на тези „черупки“ беше вграден малък детайл, който ще обознача за напълно непосветените, като „Червеят на страха“. Тази мъничка наследствена програма е предназначена да ви държи в състояние на „слепи“ и „глухи“. Чрез това програмиране толкова лесно се контролирате и манипулирате. През последните хиляди години вие, с изкуствено отслабената връзка със самия „източник“, се движите стъпка по стъпка и тази програма също често започва и вие продължавате да обслужвате тази „матрица“ отново и отново.

Много от тези програмирани тела се използват от други същества, принадлежащи към няколко вида с различен произход, родословие: чистокръвни червеи, бръмбари, влечуги, същества с пипала и много други. Освен това наистина „светлите“ същества са „затворени“ в тези краткотрайни тела: големи „светли“, „чисто бели“ и някои други силни, красиви, добри духовни същества. Но всички тези тела имат "Червеи на страха", те постоянно захранват "матрицата" със страха си, създават поле, в което всички останали същества са поробени.

Но това отрицателно поле става все по-слабо, генетичното програмиране вече не е без грешки и при толкова често възпроизвеждане на тела се случва все по-често телата вече да не предават това, което трябва да предават, а духовните същества са затворени в тези тела, те започват да помнят всичко за себе си, да задават „грешни“ въпроси, да се противопоставят на страха. Някои също побеждават червеите на страха и ги държат под контрол. Бавно те, стъпка по стъпка, ще се събудят и ще си спомнят всичко за себе си.

Съвременните хора ден и нощ са „поръсени“ с пълна глупост от медиите, непрекъснато се публикуват неверни съобщения, всичко това има само една цел, така че „първите създадени“ хора да не могат да си спомнят произхода си, робите трябва да продължат да работят самостоятелно “на боговете“ и всеки би се възползвал от„ добрата енергия “. Вие сте батерии, с които злоупотребяват вече вечни времена. Но сега сме тук, същества, чиято единствена задача е да възстанови функциониращия космически ред.

Ние сме „пазителят на истината“. Какво трябва да знаете, аз ще ви уведомя. Аз принадлежа на първобитния вид, възникнал директно от „източника“, чиято задача е да се намеси, когато няма друг изход. Ние сме наблюдатели, позволяваме на другите да вършат своята работа, и наблюдаваме развитието на нови светове и разумни видове. Ние сме вечни същества, имаме технологии, които са далеч над вашето въображение, можем да се трансформираме във всяко тяло, под каквато и да е форма. Ние сме контролиращият орган на целия свят, движим се между светове. Ние сме създадени само с една цел, да поддържаме космическия ред и да осигурим условия за спазване на принципа на "източника". За възстановяване на нарушен баланс, ако една от "теглилките на кантара" се отклони твърде много в своя определена посока. Много извънземни видове използват тази планета като затвор и използват хората като съдове за нежелани субекти.

Повечето хора са добри, силни, вечни, светли същества, пленени от собствения си страх и потиснати във вашето вечно развитие. Много хора дори не подозират това и все повече и повече хранят „матрицата“ със своя страх, за който властните са наситени и жадуват. Но древните „богове“ „изработиха“. Дори и да не ви харесва, но като цяло планетата Земя не е важна, тя е само малка подробност в „голямото цяло“. Ние също не премахваме, без смисъл и разбиране, видовете, подбираме, различаваме точно според вътрешното съдържание на добри и лоши индивиди. За последните намираме подходящо място, където всички заедно ще могат да изпитат за себе си отвратителните си машинации. По този начин ние помагаме на всички.

Точка 3. Сега какво е "добро" и кое е "лошо".

Освен това има "надзиратели", "овце", "последователи" и "борци за свобода".

Тъй като се нуждаете от такива понятия за по-добро разбиране, аз ги използвам.

Точка 4. Какво са "добри същества"

Добри, силни, светли, справедливи, приятелски създания - подкрепят по-слабите, често се срещат в организации за защита на природата, запаси, животни. Те се борят за един по-добър свят един за друг, разкриват машинациите на „лошите същества“. Те не си позволяват да бъдат подтиснати, те търсят и намират истината. Често са клеветни, умишлено неразбрани. Те работят неуморно върху нови открития, които помагат на света. Те искат и обичат света, приписват им се на високи позиции, обаче, напълно в изкривена светлина; техните иновативни разработки са постоянно потискани и скрити в „кутиите на забравата” на висшите елити. Сред тях са Никола Тесла и много други. Те се опитват по свой начин да помогнат на всички потиснати същества, те очарователно представят различни възгледи за определени неща, различни от тези, които се представят от медиите. Те помагат както в малък, така и в голям мащаб. Те просветляват. Това са лидерите на бъдещия Свят, те вдъхновяват хората, работят заедно с другите, признават мнението на другите. Те винаги бяха тук, винаги се връщаха тук. Колкото и да е силно обратното, генериращата страх сила се стреми да ги изтрие, смаже и дори да ги унищожи, те не позволяват да бъдат изпуснати, те винаги се издигат отново и отново и не позволяват на бруталния елит да завземе цялата власт.

Те също работят тайно, проникват в центровете на силовите структури и помагат на потиснатите, когато е възможно.

 

Точка 5. Лоши същества

Наистина зли и лоши създания се намират в елити, опиянени от силата им. Стари „богове“. Те унищожават цели нации в надпреварата за печалба, докато тук не става въпрос за спечелени пари, а само за усещане за господство над масите.

Но всичко се намира под надзор и контрол и всякакви отклонения се преследват. Въпреки това, не всички им позволяват да господстват над тях; наистина „добрите същества“ не са впечатлени от техните машинации.

„Лошите същества“ се купуват и контролират от правителствата, те могат да бъдат намерени във всеки сектор на икономиката по света, те доминират практически на всички пазари и, както и преди, винаги всичко им е малко. Мечтата им е да управляват целия свят и да накарат всекиго  да танцува като кукла. Те се радват на всеки страх, който биха могли да предизвикат у другите, те са напълно нечовешни. И те имат много съмишленици, всички медии са под техен контрол, отделни силни „истински“ хора са строго преследвани, публично изложени като смешни и лъжци. Те използват пълноценно и цинично способността на някои хора да възприемат избирателно света около тях и подчинеността си, на повечето от тях, на общественото мнение. Те са майстори на манипулацията, имат всички нишки в ръцете си, сеят страхове по света и след това извличат ползите от това, те се носят като прасета в това, което самите те са създали.

Тях скоро ще ги няма, ние ще ги намерим всички, всеки поотделно ще изпратим до мястото, където вече не могат да направят нищо. Заедно със своите помощници, с „надзирателите“ и някои „последователи“, те ще съществуват на място, където те ще запазят способността да вземат енергия от другите, както са правили с потиснатите същества преди, но вече няма да могат да ги потискат, само себе си и своите привърженици.

Всички "лоши същества" постоянно, по един или друг начин, потискат други същества, чувстват се много силни, когато видят как другите се страхуват от тях. Те са много егоистични и могат да поддържат силата си, защото има достатъчно други „лоши същества“, които искат да получат за себе си „парче“ от „пая на силата“. Те са напълно безумни, унищожават цели семейства, потискат, бият и обиждат постоянно другите. Правят всичко възможно, за да поддържат поне малко контрол и власт, непрекъснато прехвърлят вината си върху другите за отрицателното си поведение.

С това сме приключили, времето ви е изтекло. Вие сте същества от миналото, можете до края на всички времена да продължите да се биете с другите на невъобразимо ужасно място. Както вече споменахме, ние не убиваме никого, подбираме и отделяме люспите от пшеницата, запазваме си правото на избор, и там, където има само една искра на надежда и готовност за по-добри промени, такова създание ще получи от нас последния си шанс. Но където е ясно, че повече от хиляда години е имало само потискане, убиване и унижение на други видове същества, вече няма да има искрица надежда за спасение. И за тези ние ловуваме, намираме ги всички и ги преместваме в друг „свят“, където те наистина са само сред своите.

...

/Очаквайте продължение Част 2.

Пълния текст на руски можете да намерите в този блог под заглавие "Послание Человечеству от Дозорного Стражи"./

 
Гласувай:
0
0


Вълнообразно


1. krumbelosvet - идея
11.11 00:30
за ад и рай?
цитирай
2. iskr - Не
11.11 01:07
krumbelosvet написа:
за ад и рай?
- Не, много по-важно. За нарушаването на Вселенските човешки закони. От стражевите пазачи. За въдворяване на ред. Прочетете продължението на руски. Светлите същества се връщат, а Лошите остават Някъде.
цитирай
3. iskr - за ад и рай? - Цитат: "Но сега ...
11.11 22:17
krumbelosvet написа:
за ад и рай?
- Цитат: "Но сега сме тук, същества, чиято единствена задача е да възстанови функциониращия космически ред."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: iskr
Категория: Други
Прочетен: 4012
Постинги: 31
Коментари: 3
Гласове: 13
Архив
Календар
«  Декември, 2019  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031